Bhabhi Ka Kya Kahna Yaro Ek Number Ki Hur Hai song is officially released on 3rd May 2020 by Chetak Haryanvi. This song is sung by Sonu Khudaniya.



Song:
Bhabhi Ka Kya Kahna Yaro Ek Number Ki Hur Hai
Singer:
Sonu Khudaniya
Lyrics:
XXXXX
Music:
SK Music
Label:
Chetak Haryanvi



Bhabhi Ka Kya Kahna Yaro Ek Number Ki hur Hai

Oo kuch te nasha mera daru ka
Kuch kardewe wa choor re
Oo kuch te nasha mera daru ka
Kuch kardewe wa choor re

Thari bhabhi ka ke kehna
Yaaro ek number ki hoor re
Thari bhabhi ka ke kehna
Yaaro ek number ki hoor re

( music )

Gajab ki wah lage jhatka dekh uss marjani ne
Ho meri kismat si chamka rakhi uss girkani ne
Gajab ki wah lage jhatka dekh uss marjani ne
Kismat si chamka rakhi uss girkani ne

Meri Jaan Khad le marjaani
Jab dekhe Ghoor ghoor re
Jaan Khad le marjaani
Jab dekhe Ghoor ghoor re

Thari bhabhi ka ke kehna
Yaaro ek number ki hoor re
Thari bhabhi ka ke kehna
Yaaro ek number ki hoor re

( music )

Tashan uska sabte nyara karde se chaala re
Ho dekh dekh ghabrata hoga usne uper aala re
Tashan uska sabte nyara karde se chaala re
Ho dekh dekh ghabrata hoga usne uper aala re

Jab laad ladawe bairan main ho jau su noor re
Jab laad ladawe bairan main ho jau su noor re
Thari bhabhi ka ke kehna
Yaaro ek number ki hoor re
Thari bhabhi ka ke kehna
Yaaro ek number ki hoor re

( music )

Sath uska nibhana hai chahe kuch bhi hojawe
Maine dil main busa ke raakhe bairan hur dum
Aage paawe
Sath uska nibhana hai chahe kuch bhi hojawe
Maine dil main busa ke raakhe bairan hur dum
Aage paawe

Sonu Khudaniya usne aakhya te kare na door re
Sonu Khudaniya usne aakhya te kare na door re
Thari bhabhi ka ke kehna
Yaaro ek number ki hoor re
Thari bhabhi ka ke kehna
Yaaro ek number ki hoor re


भाभी का क्या कहना यारो एक नंबर की हूर हैं 

ओ कुछ ते नशा मेरा दारू का 
कुछ करदे वे वा चूर रे 
ओ कुछ ते नशा मेरा दारू 
कुछ करदे वे वा चूर रे 

थारी भाभी का के कहना 
यारो एक नंबर की हूर रे 
थारी भाभी का के कहना 
यारो एक नंबर की हूर रे 

( संगीत )

गजब की वाह लागे झटके देख उस मरजानी ने 
हो मेरी किस्मत सी चमका राखी उस गिरकानी ने 
गजब की वाह लागे झटके देख उस मरजानी ने 
किस्मत सी चमका राखी उस गिरकानी ने 

मेरी जान काढ़ ले मरजानी 
जब देखे घूर घूर रे 
जान काढ़ ले मरजानी 
जब देखे घूर घूर रे 

थारी भाभी का के कहना 
यारो एक नंबर की हूर रे 
थारी भाभी का के कहना 
यारो एक नंबर की हूर रे 

( संगीत )

टशन उसका सबते न्यारा करदे से चाला रे 
हो देख देख घबराता होगा उसने ऊपर आला रे 
टशन उसका सबते न्यारा करदे से चाला रे 
हो देख देख घबराता होगा उसने ऊपर आला रे 

जब लाड लड़ावे बैरन मैं हो जाऊ सु नूर रे 
जब लाड लड़ावे बैरन मैं हो जाऊ सु नूर रे 
थारी भाभी का के कहना 
यारो एक नंबर की हूर रे 
थारी भाभी का के कहना 
यारो एक नंबर की हूर रे 

( संगीत )

साथ उसका निभाना हैं चाहे कुछ भी होजावे 
मैंने दिल मैं बसा के राखे बैरन हर दम 
आगे पावे 
साथ उसका निभाना हैं चाहे कुछ भी होजावे 
मैंने दिल मैं बसा के राखे बैरन हर दम 
आगे पावे 

सोनू खुडानिया उसने आख्या ते करे ना दूर रे  
सोनू खुडानिया उसने आख्या ते करे ना दूर रे  
थारी भाभी का के कहना 
यारो एक नंबर की हूर रे 
थारी भाभी का के कहना 
यारो एक नंबर की हूर रे 


Bhabhi Ka Kya Kahna Yaro Ek Number Ki hur Hai Lyrics
भाभी का क्या कहना एक नंबर की हूर है PDF→DOWNLOAD